fbpx

Instalare și montaj aer condiționat

Orice proiect încheiat cu succes reprezintă încă o reușită care va fi atașată portofoliului nostru de activitate în domeniul de instalare a aerului condiționat! Pe tot parcursul nostru de existență în câmpul muncii, am realizat cu profesionalismul ce ne caracterizează serviciile prestate, un număr vast de proiecte de instalare aer condiționat, indiferent de spațiile în care aceste sisteme de răcire/încălzire au fost montate. Fie că a fost vorba despre spații comerciale, clădiri industriale, companii sau spații rezidențiale am oferit calitate în montare aerului condiționat, echipa noastră de specialiști dispunând de cunoștiințe detaliate în vederea mulțumirii clienților săi.

Sistemul de stabilire a ambientului în care vă aflați în funcție de nevoile dumneavostră nu este o tehnologie modernă, însă beneficiază și în prezent de mare succes. De aceea, montajul de aer condiționat reprezintă o prestare de serviciu foarte solicitată în orice perioadă a anului. Fie că este vară, fie că este iarnă, montarea aerului condiționat în spațiul în care vă petreceți marea majoritate a timpului reprezintă o necesitate. Echipa de experți Termo Solar rezolvă orice problemă! Astfel, instalarea de aer condiționat se va realiza într-o manieră rapidă și eficientă, iar dumneavoastră puteți beneficia de avantajele montajului aerului condiționat realizat într-o manieră profesionistă, demnă de tot respectul!

Am dorit ca prestarea serviciului de montare aer condiționat să răspundă celor mai exigente cerințe venite din partea dumneavoastră! Suntem o echipa deschisă la provocări, întotdeauna învățând din fiecare proiect pentru care serviciile noastre de instalare aer condiționat au fost solicitate. Ne pasionează meseria de instalatori, electricieni, ingineri pe care o cuantificăm la fiecare final de proiect! 

aer

Instalare sisteme răcire în pardoseală/pereți

Sistemele de încălzire și răcire prin pereți împrăștie căldura prin radiație, creând un mediu confortabil pentru utilizatori. Instalarea soluțiilor de încălzire a suprafeței pereților este mult mai simplă decât credeți. În funcție de sistem, soluțiile sunt instalate într-un perete cu structură din lemn, pe profilele peretelui sau, în cazul montajului umed, direct în stratul de tencuială.

Sistemele de încălzire și răcire prin pereți oferă numeroase avantaje, nu numai pentru clădirile noi, ci mai ales pentru proiecte de renovare.

Instalare și montaj sisteme de ventilare cu recuperare de căldură

Sistemul elimină din încăpere aerul care este contaminat cu microparticule de praf şi fum şi asigură admisia de aer proaspăt şi curat din exterior. Totodată, fluxul de aer admis şi evacuat trece prin canale diferite şi nu se amestecă, iar în calitate de recuperator de căldură, se folosește un schimbător de căldură din cupru.

În timpul ventilaţiei, prin schimbătorul de cupru se produce transferul de căldură, care de fapt și asigură eficiența energetică a sistemului în orice anotimp. Capacitatea de a controla din telecomandă sau aplicație pe mobil volumul de aer admis și evacuat oferă un confort sporit in casă.