fbpx

Instalare centrale termice

Vă așteptăm să faceți cunoștință cu noi, firma de instalațîi termice Termo Solar, prin începerea unei frumoase colaborări profesionale menită să îndeplinească cele mai exigente cerințe! Suntem experți în montajul de centrale termice, avantajul firmei noastre de instalații termice fiind acela de a beneficia de experiența Termo Solar. În acest sens, fiecare lucrare de montaj centrale temice ajutând la renumele de care beneficiem în prezent.

Instalarea centralelor termice poate fi privită drept un serviciu ușor realizabil, acest lucru întâmplându-se probabil din cauza faptului că centrale termice au devenit sisteme de încălzire uzuale, luând locul vechilor metode tradiționale de ridicare a temperaturii în spațîi precum imobile proprii, spații comerciale, industriale, clădiri de birouri,etc. Instalarea centralelor termice are nevoie de cunoștiinte temeinice pentru a putea fi realizată cu succes, iar activitatea firmei noastre în acest domeniu ne-a oferit posibilitatea de a alcătui o echipă de profesioniști, buni cunăscatori a tot ceea ce înseamnă serviciul calitativ de montaj centrale termice! Mai mult decât atât, vă propune o colaborare modernă care prevede de la început prestabilirea unui preț aproximativ în ceea ce privește costul de instalare al centralelor termice. Oricine apelează la serviciile firmei de instalații centrale termice Termo Solar va rămâne surprins de maniera în care experții noștri își îndeplinesc cu profesionalism toate sarcinile asumate.

Ne dorim să îi ajutăm pe toți cei care sunt în căutarea unei firme de instalații termice, oferindu-le în orice moment cele mai bune servicii în materie de montaj centrale termice!

Instalare pompe de căldură

Pompele de căldură sunt folosite pentru încălzirea încăperilor și a apei menajere cu ajutorul resurselor secundare de energie. Termo Solar are capacitatea de a monta și instala pompe de căldură de mai multe tipuri: pompe de căldură pe surse de aer și pompe de căldură geotermale.

Executăm instalații termice diverse cu echipa de noastră de specialiști, care are o vastă experiență în domeniu, ceea ce i-a adus o largă cunoaștere a industriei, astfel încât este capabilă să răspundă și celor mai importante provocări. Astfel, Termo Solar poate oferi soluții personalizate de instalații termice, fie cu pompe de căldură, cu centrale termice, sau orice alte soluții de încălzire a spațiilor interioare. Personalizarea serviciilor în cazul instalațiilor de orice fel este foarte importantă, chiar fundamentală pentru asigurarea succesului proiectului.

Instalare încălzire în pardoseală/pereți

Instalațiile termice pot deveni adesea o adevărată pacoste atunci când vă așteptați mai puțin! Însă, cu noua tehnologie de încălzire termică, grijile privind amplasarea mobilei, care poate fi influențată de poziția radiatoarelor, convectoarelor sau a faptului că întodeauna este mai cald în preajma radiatoarelor și mai rece pe măsură ce ne îndepărtăm de ele, sunt îndepărtate iar problemele vor fi inexistente. Este vorba despre încălzirea termică în pardoseală, o metodă eficientă care beneficiază de mare popularitate în rândul oamenilor.  

Ceea ce trebuie să știți este faptul că încălzirea în parodoseală este o metodă rapidă și eficientă de încălzire a ambianței, astfel încât avantajele de care veți dispune vor depăși valoarea costurilor pentru acest tip de instalație termică. Prețul încălzirii în pardoseală, deși este puțin mai ridicat, el se va amortiza foarte rapid, deoarece oricine alege o astfel de instalație termică va avea avantaje precum: consum mai mic pentru producerea energiei termice, încălzire constantă de jos în sus, menținerea pe durată îndelungată a temperaturii constante, posibilitatea realizării unui sistem automatizat eficient pentru controlul temperaturii. Termo Solar va îndeplini toate cerințele pe care le aveți în legătură cu acest modern sistem termic pentru încălzire.

Sape de ipsos pentru încălzirea în pardoseală

Pardoselile nu ar trebui să vă creeze piedici. Cu șapa din ipsos, vă veți situa întotdeauna pe partea bună. Șapele din ipsos și-au dovedit fiabilitatea de-a lungul anilor și au devenit prima alegere pentru specialiștii din domeniu. Acest material de construcție sigur și prietenos cu mediul creează fundația unui trai sănătos. Șapele din ipsos sunt stabile și ferite de orice contractare nedorită.

Instalare boilere și panouri solare

Oferă soluții personalizate de instalații de tip boilere de apă caldă menajeră. Personalizarea serviciilor reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte care asigură succesul și eficiența unui proiect de instalații sanitare. Pentru că fiecare clădire sau spațiu are nevoile sale specifice și doar prin înțelegerea acestora, execuția lucrărilor de instalații își vor dovedi întreaga utilitate. Astfel, echipa de specialiști de la Termo Solar este pregătită să execute instalații foarte diverse, de la boilere de apă caldă pentru un singur utilizator, până la boilere pentru o întreagă clădire. Se pot realiza lucrări pentru boilere de diferite capacități și care folosesc drept agent termic atât combustibili convenționali , cât și neconvenționali.

Termo Solar realizează instalații termice, electrice, de protecție contra incendiilor, sanitare și de climatizare pentru orice clădire, fie rezidențială, comercială sau industrială. În plus, fiecare proiect beneficiază de soluții personalizate, astfel încât necesitățile clădirilor la care se lucrează să fie satisfăcute în mod eficient. Iar pentru acest lucru, conultanta experților din echipa noastră este fundamentală.

Instalare corpuri de încălzire

Oferim servicii complexe de instalare a corpurilor de încălzire statică sau mecanică, fie că e vorba de radiatoare, convectoare sau ventiloconvectoare. Corpurile cu încălzire statică emană căldură pe baza mișcării naturale a aerului, ca, de exemplu, radiatoarele, convectoarele, convectoradiatoarele. Corpurile cu încălzire mecanică emană căldură pe baza mișcării aerului prin mijloace mecanice. Acestea sunt ventiloconvectoarele, aeroterme, baterii cu ventilator etc. Instalațiile termice pot folosi corpuri de încălzire din fontă, oțel, aluminiu, cupru, în funcție de preferințele clientului și de specificul spațiului de încălzit.

Cele mai bune servicii de instalații termice sunt cele care răspund necesităților spațiului ce trebuie încălzit; echipa Termo Solar înțelege acest lucru și de aceea oferă soluții personalizate pentru fiecare spațiu în parte, fie că e vorba de clădiri industriale impresionante, fie de mici apartamente sau garsoniere. Pentru că este important ca fiecare spațiu să fie utilat termic în funcție de specificul său; doar în acest fel instalațiile termice se vor dovedi cu adevărat eficiente.

Instalații alimentare cu apă și canalizare

Realizăm alimentări cu apă și canalizare la care se poate folosi orice fel de material special creat pentru acest lucru: țeavă zincată, țeavă de cupru, țeavă de polietilenă, țeavă de polipropilenă, țeavă PVC etc. Se pot realiza atât proiecte de bază, obișnuite, de alimentare cu apă și canalizare, cât și sisteme mai complexe, precum rezervoare de WC îngropate, vase de WC, bideuri, lavoare, spălătoare, căzi de dus, căzi de baie speciale, jacuzzi etc. proiectele de alimentare cu apă și canalizare pot fi realizate atât pentru baie cât și pentru bucătărie.

Fiecare spațiu este diferit, așa că are nevoi diferite. De aceea, are nevoie și de soluții personalizate de instalații de alimentare cu apă și canalizare. Echipa de experți de la Termo Solar înțelege acest lucru, iar prioritatea este ca instalațiile montate să satisfacă cerințele fiecărui spațiu utilat. Consultanța specializată este posibilă datorită specialiștilor foarte bine pregătiți din echipă, de la ingineri, până la instalatori, electricieni, sudori, lăcătuși. Toți au experiență în domeniu și lucrează cu profesionalism pentru ca fiecare proiect să aibă succes.

Instalații pentru tratarea apei

Oferim soluții de instalații pentru tratare a apei, folosind metode diverse: dedurizatoare, clorurare, deferizare, filtre cu cărbune activ, filtre cu ultraviolete. Aceste instalații pot fi executate atât pentru uz casnic, dar și pentru uz industrial. Purificarea și tratarea apei din sistemele de alimentare este necesară pentru a asigura o mai bună stare de sănătate oamenilor, fie că vorbim de apă potabilă, fie de apă pentru uz menajer. În plus, tratarea apei este foarte utilă pentru asigurarea eficienței instalațiilor de încălzire, a boilerelor, a centralelor termice, a mașinilor de spălat și a tuturor celorlalte electrocasnice care funcționează folosind apă.

Înainte de alegerea componenței sistemului pentru tratarea apei, se testează apa din punct de vedere fizic, chimic și biologic și conform buletinului de analiză se alege sistemul de tratare cel mai potrivit pentru situația în cauza. Apoi, funcție de rezultatele analizelor efectuate apa poate trece prin mai multe procese complexe de purificare, acestea pot fi: filtrare sedimentară, care elimină solidele din apă (nisip, sedimente, particule de rugină), după aceea, folosind procedeul carbonului granular activat, se elimină mirosul, aspectul tulbure și gustul apei, dar și alte substanțe contaminatoare precum insecticidele și ierbicidele, mai departe, are loc deferizarea (îndepărtarea fierului și a manganului din apă) și denitrificarea (care elimină nitriții din apă).