fbpx

Alte soluții de finanțare

FINANȚARE PERSOANE JURIDICE

DIVERSE OPȚIUNI DE FINANȚARE
PENTRU AFACEREA TA

Dorești să-ți dezvolți afacerea prin implementarea de soluții energetice durabile? Descoperă programele de finanțare disponibile pentru instalarea de panouri fotovoltaice și
alte sisteme de energie regenerabilă destinate persoanelor juridice.
Programul Casa Verde pentru Persoane Juridice Programul Casa Verde oferă finanțare nerambursabilă pentru instalarea de sisteme fotovoltaice. Bugetul pentru 2024 nu este încă definitivat, dar se așteaptă ca finanțarea să acopere până la 90% din costurile eligibile​.

Finanțare nerambursabilă

Grant: până la 25.000 lei pentru sisteme de 3kW
Grant: maxim 90% din costurile eligibile

Perioadă

Programul este în curs de lansare pentru 2024. Detalii suplimentare vor fi disponibile odată cu publicarea ghidului oficial.

Aplicanți eligibili

IMM-uri și alte entități juridice din diverse domenii de activitate, cu excepția agriculturii și industriei alimentare.

Formular de contact

  Nu ezita să ne contactezi

  Aplică pentru
  finanțare

  Completează formularul de preînscriere alăturat, iar noi te vom ține la curent cu toate detaliile referitoare la programul de finanțare potrivit pentru tine, astfel încât să poți beneficia de finanțarea de 150.000 de euro pentru echipamente verzi.

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE - "soluții de finanțare"

  Pe lângă programele menționate, există și opțiuni de finanțare prin credite bancare cu dobânzi preferențiale, leasing pentru echipamente și alte surse de finanțare oferite de instituțiile financiare.

  Avantajele includ reducerea semnificativă a costurilor energetice, creșterea eficienței energetice a clădirilor, protejarea mediului și independența energetică​.

  Fiecare program are un ghid de aplicare specific care detaliază criteriile de eligibilitate și procedura de depunere a dosarului. Este recomandat să consultați site-urile oficiale ale programelor pentru informații actualizate și pentru a primi asistență în pregătirea documentației necesare.