fbpx

Electric UP

FINANȚARE PERSOANE JURIDICE

PROGRAMUL ELECTRIC-UP ÎȚI VA AJUTA AFACEREA
SĂ DEVINĂ MAI SUSTENABILĂ

Dorești să îți extinzi afacerea într-un mod sustenabil? Aplică pentru a doua ediție a programului Electric UP, care va fi lansat în curând
(ghidul de aplicare este în așteptare).
Ai posibilitatea să obții o finanțare nerambursabilă de până la 150.000 de euro pentru achiziționarea și instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice cu o putere instalată între 27 kWp și 150 kWp, însoțit de cel puțin o stație de încărcare pentru vehicule electrice cu o putere de 22 kW.

Finanțare nerambursabilă

Grant: 150.000 de euro pe proiect
Grant: maxim 100%

Perioadă

Se aşteaptă lansarea ghidului oficial pentru mai multe detalii.

Aplicanți eligibili

Societățile din HORECA și IMM-uri cu consum de energie electrică.

Formular de contact

  Nu ezita să ne contactezi

  Aplică la programul "ELECTRIC UP"

  Completează formularul de preînscriere alăturat, iar noi te vom ține la curent cu toate detaliile referitoare la
  programul Electric Up 2, astfel încât să poți beneficia de finanțarea de 150.000 de euro pentru echipamente verzi.

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE - "ELECTRIC UP"

  Este un program de sprijin destinat IMM-urilor și companiilor din domeniul HORECA Programul .Electric UP 2024 va fi deschis în curând si poti obţine o finanţare nerambursabilă de până la 150.000 de euro pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 150 kWp necesară asigurării consumului propriu, consumului staţiilor de reîncărcare de minimum 22 kW pentru vehicule electrice, electrice hibrid plug-in și a pompelor de caldura, precum si capacitate de stocare a energiei.

  Informații suplimentare și ghidul programului (click)

  Programul Electric Up își propune să ofere finanțare pentru firmele interesate de instalarea echipamentelor verzi. Astfel, acest program contribuie la facilitarea tranziției întreprinderilor către energia verde prin implementarea și utilizarea panourilor fotovoltaice. Prin aceasta, oferă companiilor o sursă durabilă și curată de energie electrică, contribuind concomitent la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.
  Sunt eligibile pentru programul Electric Up firmele care consumă energie electrică, inclusiv microîntreprinderile, întreprinderile mici și mijlocii, precum și toți operatorii economici din domeniul HORECA. Categoriile de activități care se califică pentru acest program includ:
  A. Microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii din orice domeniu de activitate, cu excepția agriculturii, industriei alimentare, producției de tutun, de vin și de băuturi spirtoase.
  B. Operatorii economici din domeniul HORECA.

  Se oferă 150.000 de euro în fonduri nerambursabile pentru instalarea unui sistem fotovoltaic complet și a unei stații de reîncărcare cu cel puțin 2 puncte de încărcare, destinate autovehiculelor electrice și pompelor de căldură, dar și sistemelor pentru instalație de stocare a energiei.

  Beneficiarul Programului va trebui să asigure cofinanțarea (minimum 25%) și a cheltuielilor neeligibile (dacă este cazul).