fbpx

Soluții complete pentru
Energia Verde

Dorim să fim furnizorii tăi de încredere în domeniul energiei curate, oferindu-ți soluții personalizate complete pentru locuința ta, echipată cu cele mai avansate panouri fotovoltaice disponibile pe piață.

Elimină preocuparea legată de factura electrică și începe să economisești, generând în același timp energie verde regenerabilă!

Prin utilizarea panourilor fotovoltaice, ai posibilitatea să generezi energia electrică necesară pentru locuința ta și chiar să o distribui în rețeaua electrică pentru a reduce costurile asociate facturilor de energie.
Echipa noastră de specialiști autorizați poate asista în proiectarea și instalarea unui sistem fotovoltaic adaptat nevoilor tale, oferindu-ți astfel posibilitatea de a beneficia de o sursă sustenabilă și constantă de energie electrică.

Mentenanță sisteme fotovoltaice

Mentenanța parcurilor de producție a energiei eoliene nu este o opțiune facultativă, ci o condiție pentru buna funcționare a instalațiilor. Echipa Termo-Solar îți stă la dispoziție în scopul reviziilor panourilor fotovoltaice, în scopul funcționării corecte a acestora.
Operațiunile de mentenanță sunt realizate de specialişti din domeniu, avizaţi de instituțiile specializate în acest sens. Din pachetul de servicii mentenanţă nu lipsesc reviziile pentru panourilor fotovoltaice. Specialiştii noştrii execută operațiuni de mentenanță riguroase, în timpul cărora sunt verificate toate circuitele. În cadrul operațiunilor de mentenanță sunt evaluate minuţios toate componentele, de la cele funcţionale, la software şi echipamente adiţionale.
Panourile fotovoltaice reprezintă cea mai avantajoasă investiție pe termen lung, iar acest lucru este confirmat de peste 300 de clienți din întreaga țară care au beneficiat de serviciile și produsele noastre. Alătură-te lor și devino prosumator, aducându-te cu un pas mai aproape de independența energetică!