fbpx

Despre noi

cine suntem

Avem peste 8 ani de experiență

Am pornit la drum cu o echipă dornică de a oferi tuturor clienților cele mai bune servicii la prețuri accesibile. Muncim pentru a oferi confortul oamenilor în propriile locuințe.

Fiecare membru din echipa noastră este un adevărat specialist. Garantăm pentru profesionalism și rezultate!

Folosim echipamente și produse de la furnizori autorizați, cu experiență în domeniu. Implementăm soluții cu ajutorul unor tehnicieni care au acumulat o vastă experiență în domeniu și oferim servicii de mentenanță și întreținere.

  • Proiectare și instalare sisteme integrate pentru încălzirea și ventilația clădirilor
  • Sisteme Fotovoltaice, Instalații electrice, termice și sanitare
  • Comercializare și montaj șeminee și termoseminee premium
  • Alte servicii auxiliare

100 +

Clienți

8 Ani

Experiență

300 +

Proiecte

PASIUNE ÎN MUNCĂ

SERVICIILE NOASTRE

Echipa Termo-Solar are o experiență de peste 8 ani în domeniu, iar proiectele noastre se ridică la nivelul așteptărilor.

Sisteme fotovoltaice

Sistemele fotovoltaice sunt structuri complexe care introduc energia electrică generată de panourile solare fotovoltaice în sistemul energetic național sau o pot înmagazina în acumulatori solari.

Instalații electrice

Executăm lucrări de alimentare electrică a diverșilor consumatori cum ar fi: tablouri electrice, diverse utilaje: pompe, grupuri de pompare, utilaje aferente bucătăriilor, aparatură medicală etc.

Instalații termice

Executăm lucrări de instalare pentru centrale termice, pompe de căldură, încălzire în pardoseală sau pereți, boilere sau panouri solare, corpuri de încălzire, instalații pentru alimentarea cu apă sau canalizare, etc.

TESTIMONIALE

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

furnizori specializați

partenerii noștri

Ne place să credem că suntem o echipă de profesioniști, de aceea am decis să lucrăm doar cu cei mai buni din domeniu pentru a putea furniza cele mai bune servicii.

acreditări

certificările noastre

În conformitate cu cerințele legale, pe teritoriul României, activitățile de executare și verificare a instalațiilor electrice din sisteme electroenergetice se realizează de către operatori economici atestați și/sau electricieni autorizați de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei Electrice.