fbpx

15 ani experiență

Servicii de instalații electrice

Instalații de alimentare cu energie electrică

Termo Solar realizează instalații de alimentare cu energie electrică pentru consumatori electrici precum tablouri electrice, utilaje electrice, grupuri de pompare, alimentare pentru echipamente medicale sau pentru echipamente profesionale de bucătărie și multe altele. Alimentarea cu energie electrică se realizează folosindu-se conductori electrici de la tablourile generale de curent la consumatorii electrici. În cazul consumatorilor electrici cu rol de protecție contra incendiilor (precum hidrofoarele exterioare de incendiu) tablourile generale electrice mai pot fi alimentate cu conductori electrici speciali rezistenți la foc.

Executăm orice fel de instalații electrice – de la instalații de bază, până la instalații complexe personalizate – pentru clădiri civile, comerciale sau chiar și pentru clădiri industriale. Gama variată de instalații electrice care pot fi realizate și implementate cuprinde instalații de legare la pământ, instalații de paratrăsnete, instalații de alimentare cu energie electrică pentru mai mulți consumatori, instalații de iluminat, instalații de prize și de curenți slabi.

Instalații de legare la pământ

Instalațiile de legare la pământ (sau, cum mai sunt numite – instalațiile de împământare) au rolul de a proteja împotriva unui accident de natură electrică ce ar putea aduce daune materiale și umane, fie că vorbim de provocarea unui incendiu, fie de deteriorarea consumatorilor electrici. Mai exact, există situații în care, în caz de descărcări electrice sau de funcționarea defectuoasă a sistemului electric, tensiunea electrică poate crește amenințător, cu mult peste nivelul pragului de electrocutare sau de deteriorare a consumatorilor. Astfel, dacă intensitatea curentului electric depășește valoarea de 25 – 30 de mA există un mare pericol de electrocutare pentru oameni. Și, mai mult decât atât, unii consumatori electrici care nu suportă tensiuni ridicate se pot deteriora iremediabil, tocmai din cauza acestui exces de tensiune electrică. Instalațiile de legare la pământ trebuie să aibă o rezistență cât mai mare în caz de scurtcircuitare a sistemului electric, pentru a putea asigura protecția necesară atât a bunurilor materiale, cât mai ales a vieților omenești.

Instalația de împământare se montează în pământ și este formată din 3 țevi galvanizate de aproximativ 2 metri lungime și de 25 – 30 mm grosime. Țevile galvanizate sunt legate reciproc printr-o platbandă galvanizată, iar legăturile vor fi protejate. Este bine ca fiecare lucrare de împământare sau de electricitate realizată să fie implementată de specialiști, de electricieni, pentru a elimina riscul electrocutării sau a accidentelor pe termen lung. Pentru acest lucru, electricienii, inginerii și sudorii specialiști de la Termo Solar vă stau la dispoziție pentru orice instalație electrică, indiferent de amplitudinea și complexitatea ei. Echipa Termo Solar este pregătită să execute lucrări de acest fel pentru clădiri civile, clădiri comerciale și chiar clădiri industriale care necesită instalații mai complexe. Astfel, Termo Solar oferă servicii complexe și personalizate pentru crearea instalațiilor de alimentare cu energie electrică, instalații de legare la pământ, de iluminat, de prize etc.

Instalații de paratrăsnet

Instalațiile electrice pot suferi, uneori, accidente importante cauzate de trăsnete; aceste accidente pot cauza electrocutarea persoanelor care stau în apropiere dar pot crea și daune materiale foarte importante. De exemplu, instalația electrică se poate supraîncălzi și deteriora (împreună cu consumatorii electrici) sau chiar se poate produce un incendiu. De aceea, se implementează instalațiile de paratrăsnet, care au rolul de a împiedica aceste accidente naturale. Practic, instalațiile de paratrăsnete vor atrage asupra lor loviturile de trăsnet și vor conduce la pământ curentul de trăsnet.

Termo Solar execută instalații de paratrăsnet pentru orice fel de clădire civilă, comercială sau industrială. Echipa de specialiști de la Termo Solar este foarte pregătită să rezolve chiar și cele mai complexe aspecte în legătură cu sistemele de electricitate. Astfel, Termo Solar implementează instalații de legare la pământ, instalații de paratrăsnete, instalații de alimentare cu energie electrică pentru mai mulți consumatori, instalații de iluminat, instalații de prize și de curenți slabi.

Instalații de iluminat și prize

Termo Solar realizează orice fel de instalații electrice, precum instalațiile de iluminat și prize. Aici, toate instalațiile electrice de iluminat și prize sunt executate conform normelor în vigoare. Iar pentru că aceste instalații electrice să fie cu adevărat eficiente, trebuie ca soluțiile oferite să fie adaptate necesității fiecărei clădiri sau locații în parte. Pentru că fiecare clădire este diferită prin aspect și prin utilitate.

Instalațiile de iluminat și prize pot fi interioare sau exterioare, iar execuția fiecăreia dintre cele două trebuie să țină cont de diferențele dintre ele; astfel, pentru fiecare există soluții speciale. Personalizarea serviciilor este un aspect foarte important pentru orice domeniu, iar echipa noastră înțelege diferențele, nevoile și specificitățile fiecărui client, astfel încât este pregătită să ofere cele mai potrivite soluții pentru fiecare.

Instalații de curenți slabi

Instalațiile de curenți slabi sunt acele instalații electrice care transmit curent electric de intensitate mică, spre deosebire de instalațiile obișnuite, precum instalațiile de iluminat și prize. Acestea pot fi sisteme de cabluri de rețele de telefonie și fibre optice, cablare structurală, detecție și avertizare, instalații pentru prevenirea incendiului, instalații de acces, televiziuni cu circuit închis, rețele de calculatoare, instalații pentru semnalizări acustice și optice, instalații electrofonice, instalații de ceasuri electrice.

Termo Solar execută orice fel de instalații electrice de curenți slabi, pentru clădiri rezidențiale, civile, pentru clădiri economice, dar și pentru clădiri industriale. Indiferent de amplitudinea și complexitatea proiectului, echipa de experți este pregătită să rezolve orice problema de ordin electric și nu numai din acest domeniu. Termo Solar poate realiza și instalații sanitare, instalații de protecție contra incendiilor, instalații termice și instalații de climatizare.

Instalații supraveghere video

Servicii profesionale de securitate în care poți avea încredere.

Abordarea profesională a securității bunurilor și siguranței dvs.

Oferim servicii de montare, proiectare, configurare și mentenanță sisteme de alarmă, sisteme de supraveghere video și videointerefonie pentru locuințe, case, clădiri rezidențiale, clădiri de birouri, depozite, hale, fabrici, magazine, etc.

Instalații electrice de încălzire în pardoseală și degivrare

Instalațiile de încălzire în pardoseală reprezintă o soluție eficientă și modernă de termoficare, acestea permit o încălzire omogenă, uniformă a încăperii, deoarece căldură se emană de jos în sus pe toată suprafața camerei. Astfel, căldură se va disipa în mod eficient. În cazul încălzirii cu radiatoare, căldura emanată este neuniformă, iar zonele mai apropiate de calorifere vor fi, în mod evident, mai călduroase. Instalațiile electrice pot reprezenta o investiție inteligentă, pe termen lung.

Sistemele de degivrare protejează contra înghețului jgheaburi, burlane, acoperișuri, conducte sensibile pe care le apară de frig și de zăpadă pentru a nu se deteriora iremediabil din cauza fluctuațiilor mari de temperaturi. Sistemele de degivrare pot fi folosite și pentru dezghețarea zonelor pietonale sau a căilor de acces.

Termo Solar realizează instalații electrice de încălzire în pardoseală și sisteme de degivrare pentru orice proiect, indiferent de amplitudinea acestuia. Fiecare clădire și locație are necesități specifice de care este bine să se țină cont în realizarea instalațiilor pentru a obține un proiect de calitate și eficient pe termen lung. De aceea, Termo Solar oferă servicii personalizate și specializate. Echipa noastră este pregătită să rezolve orice fel de problemă ar putea apărea în cadrul proiectelor și să ducă la bun sfârșit chiar și cele mai complexe instalații.