fbpx

Montaj și punere în funcțiune sisteme on grid

Sistemul on grid se conectează la reţeaua publică pentru a injecta surplusul de energie neconsumată. Curentul produs se consumă instantaneu, rezultând mai puțin curent cumpărat de la furnizor, respectiv și o factură mai mică.

Montaj și punere în funcțiune sisteme off grid

Sistemul off grid este independent de orice rețea. Autonomia presupune prezența obligatorie a acumulatorilor și a unui charger integrat pentru încărcare și monitorizare acumulatori.

Mentenanță sisteme fotovoltaice

Mentenanța parcurilor de producție a energiei eoliene nu este o opțiune facultativă, ci o condiție pentru buna funcționare a instalațiilor. Echipa Termo-Solar îți stă la dispoziție în scopul reviziilor panourilor fotovoltaice, în scopul funcționării corecte a acestora.

Operațiunile de mentenanță sunt realizate de specialişti din domeniu, avizaţi de instituțiile specializate în acest sens. Din pachetul de servicii mentenanţă nu lipsesc reviziile pentru panourilor fotovoltaice. Specialiştii noştrii execută operațiuni de mentenanță riguroase, în timpul cărora sunt verificate toate circuitele. În cadrul operațiunilor de mentenanță sunt evaluate minuţios toate componentele, de la cele funcţionale, la software şi echipamente adiţionale.